Starship Dear READERS ♥ Welcome to my blog ♥.~
 silent readers
Sambungan
20170722 • 17:39 • 0 comments

Assalammualaikum..

Aku nak smbung pulak pasal experience aku lepas matrikulasi, lepas matrikulasi aku kerja parttime kat MSIG insurance company kat kl. So aku hari2 lah nek lrt g sana. Best keja sna sebb dorg anggap aku cm bebudak tapi my boss suka aku kerja sbb aku suka bekerja. hahaha

Lepas tu dapat result UPU aku dapat UMS. Ni thread tell u how i manage to get ums memang lawak; https://twitter.com/ohsoitslily/status/872248470412738560

Sebenarnya aku n family kena uji gaklah sebab ayah aku masuk hospital sebulan dan time tu bulan puasa.  Ayah aku ada sakit Schizophrenia (boleh google sendiri apa dia).Memang rasa macam taknak sambung blajar time tu, yelah kalau g Sabah kena banyak benda buat.. flight etc.

Tapi alhamdulillah aku dapat jga fly kesana.

Serius niat aku nak g Sabah sbb nak blaja bantu family etc, sebelum aku g uni aku sempat beli tudung labuh (sebab aku tak pernah pakai tudung labuh) ala ala koshibo tu..

Tapi sesampai je kat sana aku tak pakaii pun tudung tu,, lama lama kelamaan
ntah camna aku terikat dengan tarbiah (aku ikut usrah)

Time ni lah the best moment. And for the whole 3 years and half aku ditarbiah. Byk benda aku dapat dan banyak mengubah persepsi aku terhadap kehidupan.. So sebenarnya kat sini sesiapa yang dapat smbg belajar cuba-cubalah join menda baik ni. Tak rugi pun.


Dekat ums aku mmg banyak kena uji gaklah sbb time blaja time tu jgk aku blaja nak dekatkan dri ngan Allah/agama. So mmg slalu tdur lewat >.<


Ingat! baca ni utk diambilkan pengajaran.  jangan judge k








SOME WORDS!

Assalammualaikum , welcome to my blog! my name is Aliah or call me Lee Ya!Dont shy to read my blog. you re welcome to read it !♥
Profile
Stuff
Tagboard
Twitter
Rewind